Mångfaldsfestival 2018
Nyheter

Mångfaldsfestival-2018-intresseanmälan

Fyll i formuläret under för att göra en intresseanmälan.

Det går också bra att göra en intresseanmälan via e-post info@ggfsweden.org. Har du generella frågor kan du e-posta oss.

Föreningen / Organisationens namn
Förnamn Efternamn
Huvudsaklig kontakt/telefon/mobil
Alternativ telefon/mobil
Kontaktpersonens e-postadress
Välj områden som passar
Hur många kommer att delta?
Alternativ kontaktperson
Alternativ kontaktperson telefon/mobil
Valfritt om du har frågor eller önskemål ...


Bakgrund och syfte
Den 9-10 maj 2012 arrangerade The Tällberg Foundation i partnerskap med Sigtuna kommun ett möte ”Nya vägar och nya handslag” där politiker, opinionsbildare, skolledare och företagsledare diskuterade framgångsrik samhällsutveckling och hur vi tillsammans bygger Sverige. På kvällen den 9 maj anordnades en Tällbergkonsert på Steninge Stallet: Svenska Berättelser.

På konferensen kom man fram till att Sigtuna kommuns största utmaning de kommande 20 åren vill handla om att utveckla kommunens ”karaktär” och ”unika identitet”. Doktorand i idéhistoria vid Uppsala universitet, Petter Hellström, höll ett anförande kring svensk identitet i ett historiskt perspektiv med betoning på den internationella inflytande.

Fira Sigtunas mångfald med oss
George Graham Foundations målsättning är att medverka i detta arbetet tillsammans med föreningslivet, organisationer, samfund, företag och myndigheter i Sigtuna med omnejd. George Graham Foundation i dialog med Kultur och Fritid i Sigtuna planerar Mångfaldsfestival, där vi alla tillsammans har en fest och firar den breda svenska mångfalden i Sigtuna, lördag 10 och söndag 11 november på Kulturumteatern i Märsta.

Information för deltagare
Vi ser fram emot att så många som möjligt från förenings- och kulturliv kan delta. Det kan vara allt från ett enkelt musikprogram eller ett större musikarrangemang, ett kulturprogram, en berättelse, uppläsning av dikt och poesi, en teaterföreställning, en workshopspresentation, film, dans, något som visar Sigtunas rika kulturarv – och som berikar vårt liv.

För att få en första översikt över intresset ber vi dig att anmäla din förening/organisations bidrag, så snart som möjligt.

Utställningar i foajén med internationell servering
Kulturföreningar får ställa ut gratis i foajén under dagsprogrammet på lördag 10 november med information och servering av internationella läckerheter.

Anmäl föreningens utställning snarast möjligt
Anmäl din förening till info@ggfsweden.org för att medverka som utställare. Först till kvarn gäller (begränsad antal platser). Om föreningen behöver extra utrustning, specificera det i din anmälan. Du får en bekräftelse på din anmälan via e-post.

Mångfaldsfestival – ett årligt arrangemang
George Graham Foundation och Kultur och Fritid planerar för att Mångfaldsfestival blir ett årligt evenemang där vi firar vår rika identitet och att vi alla tillsammans kommer närmare varandra och känner att Sigtuna är en kommun rik med mycket medmänsklighet, glädje och värme. Förra året 21 november 2017 var en mycket bra start på något stort.

Print Friendly, PDF & Email
Boka Graham Foundation Orchestra