Styrelsemedlemmar

DJ Maytan
Styrelseordförande
DJ Maytan, professionell musiker sedan 15 års ålder, har medverkat i shower, filminspelningar och konserter med kända artister. Sedan 1965 spelade han ofta med George Graham och fick från honom sina livsramar. Som lärare på gymnasiet och musikhögskolan deltog han i kulturutveckling-sprojekt såsom större turneer och festivaler som koordinerade familjelivet, kulturlivet och skolan. Han har deltagit aktivt med samhällsfrågor sedan 70-talet.
E-post
Luis Palma Aguirre
Vice Ordförande

Inspiratör, författare, programledare och coach i personlig utveckling.

Luis arbetar utifrån ett helhetstänk kring människan och hur man fungerar och hänger samman - där kropp, själ och sinne är en helhet och där alla delar behöver vara hela, balanserade och i harmoni för att fungera fullt ut. Då mår vi så bra som möjligt

Luis Palma AguirreLuis Palma AguirreRadio Sigtuna
Harald Indgul
Sekreterare
Harald är fött i Norge och kom till Sverige 1995. Han arbetar med IT, försäljning och marknadsföring. Han komponerar egna sånger och spelar keyboard. Han är engagerad i samhällsdialogen via olika föreningar och organisationer. Speciellt är han intresserad av grannskapsutveckling, mångkulturfrågor och ungdomars engagemang i grannskaps-utvecklingsprojekt.
E-postgrannskap.nuHarald Indgul
Bijan Safai
Ekonomiansvarig
Bijan Safai är civilekonom, egenföretagare verksam inom ekonomi och redovisning och jobbar som oberoende konsult. Har bred erfarenhet att ha jobbat som ekonomi- och redovisningschef i flera branscher inom industri, livförsäkring samt ideella organisationer. På fritiden har han varit ordförande för FN-föreningen i Upplands Väsby. Bijan spelar golf och löptränar, gillar att resa, umgås med familjen och vänner.
E-post
Barbro Borud
Styrelsemedlem
Barbro Borud lever för glädje och välbefinnande, det är den röda tråden i hennes liv. Till vardags är hon auktoriserad hälso- och licensierad kostrådgivare. På fritiden är hon då och då handledare för dynamiska samtalsgrupper och studiecirklar. Hon gillar att sätta färg på tillvaron med glada illustrationer.
E-post
Cynthia Maytan
Styrelsemedlem
Cynthia Maytan har bred erfarenhet med barnundervisning i alla åldersgrupper. Hon stortrivs i arbete kring multikulturella frågor. Hon har utbildning i företagsekonomi och har stor erfarenhet att jobba med universitetens internationella engagemang.
E-post
Nahid Safai
Styrelsemedlem
Nahid Safai är civilekonom och jobbar idag som ekonom. Hon har lång och bred erfarenhet av ekonomiarbete som ekonom och applikationskonsult i olika branscher både kommunalt och privat. På fritiden har hon medverkat med olika ideella organisationer och föreningar som ordförande, kursledare, koordinator och kassaförvaltare. Nahid mår som bäst när hon gör det hon älskar - att få andra att trivas.
E-post

Print Friendly, PDF & Email