Styrelsemedlemmar

DJ Maytan
Styrelseordförande

DJ Maytan, professionell musiker sedan 15 Ärs Älder, har medverkat i shower, filminspelningar och konserter med kÀnda artister. Sedan 1965 spelade han ofta med George Graham och fick frÄn honom sina livsramar. Som lÀrare pÄ gymnasiet och musikhögskolan deltog han i kulturutvecklingsprojekt sÄsom större turnéer och festivaler som koordinerade familjelivet, kulturlivet och skolan. Han har deltagit aktivt med samhÀllsfrÄgor sedan 70-talet.

E-post
Helena Gunnarsson
Vice Ordförande
Helena har en bakgrund som professionell dansare. Hon har arbetat med en rad kända koreografer och uppträtt på stora scener som Dansens Hus, Kulturhuset, Moderna Dansteatern och Globen. Hon har även haft anställning som dansare i olika projekt för TV, t ex Melodifestivalen och Guldbaggegalan. Helena Ă€r utbildad pĂ„ Balettakademien och Danshögskolan i Stockholm. Idag fokuserar Helena främst på undervisning i dans och sedan 2017 äger och driver hon Sigtuna Dansskola.
Helena GunnarssonHelena GunnarssonSigtuna DAnsskola
Harald Indgul
Sekreterare
Harald Àr fött i Norge och kom till Sverige 1995. Han arbetar med IT, försÀljning och marknadsföring. Han komponerar egna sÄnger och spelar keyboard. Han Àr engagerad i samhÀllsdialogen via olika föreningar och organisationer. Speciellt Àr han intresserad av grannskapsutveckling, mÄngkulturfrÄgor och ungdomars engagemang i grannskaps-utvecklingsprojekt.
E-postgrannskap.nuHarald Indgul
Bijan Safai
Ekonomiansvarig
Bijan Safai Àr civilekonom, egenföretagare verksam inom ekonomi och redovisning och jobbar som oberoende konsult. Har bred erfarenhet att ha jobbat som ekonomi- och redovisningschef i flera branscher inom industri, livförsÀkring samt ideella organisationer. PÄ fritiden har han varit ordförande för FN-föreningen i Upplands VÀsby. Bijan spelar golf och löptrÀnar, gillar att resa, umgÄs med familjen och vÀnner.
E-post
John Steinberg
Styrelsemedlem

John Steinberg Ă€r fil dr i pedagogik och författare till ett 50-tal böcker om pedagogik, inlĂ€rning, skolutveckling, vĂ€rderingar, ledarskap och kommunikation. Han arbetar som förelĂ€sare och fortbildare inom skolan, nĂ€ringslivet och offentlig förvaltning. Livstema: empowerment - att fĂ„ andra att inser att man kan pĂ„verka sig sjĂ€lv och andra.

E-poststeinberg.seLinkedIn
Cynthia Maytan
Styrelsemedlem
Cynthia Maytan har bred erfarenhet med barnundervisning i alla Äldersgrupper. Hon stortrivs i arbete kring multikulturella frÄgor. Hon har utbildning i företagsekonomi och har stor erfarenhet att jobba med universitetens internationella engagemang.
E-post
Nahid Safai
Styrelsemedlem
Nahid Safai Àr civilekonom och jobbar idag som ekonom. Hon har lÄng och bred erfarenhet av ekonomiarbete som ekonom och applikationskonsult i olika branscher bÄde kommunalt och privat. PÄ fritiden har hon medverkat med olika ideella organisationer och föreningar som ordförande, kursledare, koordinator och kassaförvaltare. Nahid mÄr som bÀst nÀr hon gör det hon Àlskar - att fÄ andra att trivas.
E-post

Print Friendly, PDF & Email