Boka Graham Foundation Orchestra storband, jazzorkester

Styrelsemedlemmar

DJ Maytan
Styrelseordförande

DJ Maytan, professionell musiker sedan 15 års ålder, har medverkat i shower, filminspelningar och konserter med kända artister. Sedan 1965 spelade han ofta med George Graham och fick från honom sina livsramar. Som lärare på gymnasiet och musikhögskolan deltog han i kulturutvecklingsprojekt såsom större turnéer och festivaler som koordinerade familjelivet, kulturlivet och skolan. Han har deltagit aktivt med samhällsfrågor sedan 70-talet.

E-post
Irina Jonsson
Styrelsemedlem
Irina är konstnär, pedagog och dekoratör. Hon arrangerar dela-med-dig-workshops för barn, ungdomar och vuxna: Aqua Sand Art. Hon gör föreställningar med sand- och vattenmålning. Irina erbjuder även konstkurser och workshops för privata och företagsevenemang. Hon gör även bröllops och festdekorationer. 
Irina JonssonIrina JonssonIrina Jonsson
Harald Karlsen
Sekreterare
Harald är fött i Norge och kom till Sverige 1995. Han arbetar med IT, försäljning och marknadsföring. Han komponerar egna sånger och spelar keyboard. Han är engagerad i samhällsdialogen via olika föreningar och organisationer. Speciellt är han intresserad av grannskapsutveckling, mångkulturfrågor och ungdomars engagemang i grannskaps-utvecklingsprojekt.
E-postgrannskap.nu
Bijan Safai
Ekonomiansvarig
Bijan Safai är civilekonom, egenföretagare verksam inom ekonomi och redovisning och jobbar som oberoende konsult. Har bred erfarenhet att ha jobbat som ekonomi- och redovisningschef i flera branscher inom industri, livförsäkring samt ideella organisationer. På fritiden har han varit ordförande för FN-föreningen i Upplands Väsby. Bijan spelar golf och löptränar, gillar att resa, umgås med familjen och vänner.
E-post
John Steinberg
Styrelsemedlem

John Steinberg är fil dr i pedagogik och författare till ett 50-tal böcker om pedagogik, inlärning, skolutveckling, värderingar, ledarskap och kommunikation. Han arbetar som föreläsare och fortbildare inom skolan, näringslivet och offentlig förvaltning. Livstema: empowerment - att få andra att inser att man kan påverka sig själv och andra.

E-poststeinberg.seLinkedIn
Cynthia Maytan
Styrelsemedlem
Cynthia Maytan har bred erfarenhet med barnundervisning i alla åldersgrupper. Hon stortrivs i arbete kring multikulturella frågor. Hon har utbildning i företagsekonomi och har stor erfarenhet att jobba med universitetens internationella engagemang.
E-post
Nahid Safai
Styrelsemedlem
Nahid Safai är civilekonom och jobbar idag som ekonom. Hon har lång och bred erfarenhet av ekonomiarbete som ekonom och applikationskonsult i olika branscher både kommunalt och privat. På fritiden har hon medverkat med olika ideella organisationer och föreningar som ordförande, kursledare, koordinator och kassaförvaltare. Nahid mår som bäst när hon gör det hon älskar - att få andra att trivas.
E-post

Print Friendly, PDF & Email
Bli vår sponsor för trivsel i mångfald