Boka Graham Foundation Orchestra storband, jazzorkester

Handledare

Mariam Naqshbandi
Barnskötare

Mariam Naqshbandi leder workshops i internationell matlagning, familjeliv, hälsa och kvinnor utan gränser.  Mariam har erfarenhet från arbete med organisationer som UNDP (United Nations Development Programme) och ELTA. Hon talar dari, farsi, engelska och svenska.  Hon är väl informerad i svenska lagar gällande invandrare. 

John Steinberg
Författare, pedagog

John Steinberg har forskat 35 år i förmågor och intressen och tagit fram en 6 minutersmetod för att du ska hitta dina intressen och etablera en strategi för att ta fram dessa. Kom med egna idéer om hur man upptäcker förmågor och intressen och utvecklar dem.  

Harald Indgul
Projektledare

Ledarskapsklubb Lär dig mötesteknik, göra anföranden, lära dig mer om kroppsspråk och att stå framför publik. Vi kommer att ha många berättelser och inlägg. Du kommer att utveckla ditt ledarskap och vi planerar för projekt i grannskapet tillsammans. Deltagarna ökar sin självkänsla och får bättre självförtroende. Minst 20 deltagare (från 16 år). Språk: engelska, svenska.

Skriva tillsammans Intresserad i att skriva, förbättra/utveckla din svenska (eller ett annat språk)? Tillsammans skriver vi, utifrån våra intressen. Vi hjälper varandra och språkar på. Minst 3 deltagare. 

Affärsskola För dig som är intresserad i att lära dig marknadsföring, försäljning, skriva en affärsplan eller att starta företag. Minst 3 deltagare. 

E-postadress
Nik Dee-Dahlström
Ordfördelare

Kom och berätta! Välkommen till ett berättarcafe´där vi övar oss i det muntliga berättandet och delar med oss av såväl personliga erfarenheter från världens alla hörn som påhittade historier där bara vår fantasi sätter gränserna. 

Nik är konstnärlig ledare och pedagog med fokus på kulturens kraft i samhällsbyggande processer för social hållbarhet. Med avstamp från scenkonsten, konstnärliga gestaltningar och läkande berättande använder han drama som verktyg för personlig utveckling, inre ledarskap och personlig förvandling.

I skapande processer verkar han internationellt främst för barn och ungas välbefinnande i sökandet efter en inre kompass och sin egen unika potential.

E-postadress
DJ Maytan
Ordföranden, GGF

Dilyar och DJ, proffsmusiker kommer från Syrien och Hollywood och träffar gärna musiker enskilt som i grupp från olika kulturer. Ta med instrument. Det finns ljudanläggning och mikrofon. Vi delar med våra engagemang med varann och ser vad som händer.

E-postadress
Cynthia Maytan
Teamledare Mångkulturella enheten

Cyndi Maytan, trädgårdsmästare m.fl. ber dig att beskriva era favorit växter/arrangemang t.ex. på balkongen och trädgård. Kanske även orter och växter till köksbordet. Hon är utbildad i USA som trädgårdsmästare och har haft ansvar för stora privata trädgårdar och offentliga parker. 

Hunermend Dilyar
Musiker, trafiskollärare

Dilyar och DJ, proffsmusiker kommer från Syrien och Hollywood och träffar gärna musiker enskilt som i grupp från olika kulturer. Ta med instrument. Det finns ljudanläggning och mikrofon. Vi delar med våra engagemang med varann och ser vad som händer.

Zahra Zahed
Tränings- och hälsocoach

Zahra Zahed delar med sig om sin grundsyn på hälsa inklusive diet och motion. Hon är expert på dieter, yoga och motion. Tar med era insikter om hälsa och välbefinnande. Välkommen till en lärorik och hälsorik workshop. Vi kommer även att cykla om det är bra väder. 

Emilia Ahrari
Låtskrivare, sångartist

Emilia Ahrari är uppväxt i Märsta och utbildade sig som sångartist i Umeå. Hon har medverkat i flera TV-program som TV4 Idol m.m.  Hon kan farsi, svenska och engelska. Hon ser fram emot att hjälpa till i grannskapet med musik. 

E-postadress
Irina Jonsson
Konstnär

Irina Jonsson är en konstnär från Sverige som jobbar med två unika konstmetoder där man skapar olika historier genom att rita med hjälp av sand och måla på vatten. Genom workshop och föreläsningar, uppträdanden erbjuder/deltar hon i olika projekt som är fashion, tematik och barn festivaler, konferenser och evenemang. Irina jobbar bara med naturliga material: sand och vatten färgen som hon använder produceras av naturliga ingredienser

E-post

Print Friendly, PDF & Email
Dela-med-dig-Workshops för dig som vill engagera dig i ditt grannskap