Handledare

Mariam Naqshbandi
Barnskötare

Mariam Naqshbandi leder workshops i internationell matlagning, familjeliv, hĂ€lsa och kvinnor utan grĂ€nser.  Mariam har erfarenhet frĂ„n arbete med organisationer som UNDP (United Nations Development Programme) och ELTA. Hon talar dari, farsi, engelska och svenska.  Hon Ă€r vĂ€l informerad i svenska lagar gĂ€llande invandrare. 

John Steinberg
Författare, pedagog

John Steinberg har forskat 35 Ă„r i förmĂ„gor och intressen och tagit fram en 6 minutersmetod för att du ska hitta dina intressen och etablera en strategi för att ta fram dessa. Kom med egna idĂ©er om hur man upptĂ€cker förmĂ„gor och intressen och utvecklar dem.  

Harald Indgul
Projektledare

Ledarskapsklubb LÀr dig mötesteknik, göra anföranden, lÀra dig mer om kroppssprÄk och att stÄ framför publik. Vi kommer att ha mÄnga berÀttelser och inlÀgg. Du kommer att utveckla ditt ledarskap och vi planerar för projekt i grannskapet tillsammans. Deltagarna ökar sin sjÀlvkÀnsla och fÄr bÀttre sjÀlvförtroende. Minst 20 deltagare (frÄn 16 Är). SprÄk: engelska, svenska.

Skriva tillsammans Intresserad i att skriva, förbĂ€ttra/utveckla din svenska (eller ett annat sprĂ„k)? Tillsammans skriver vi, utifrĂ„n vĂ„ra intressen. Vi hjĂ€lper varandra och sprĂ„kar pĂ„. Minst 3 deltagare. 

AffĂ€rsskola För dig som Ă€r intresserad i att lĂ€ra dig marknadsföring, försĂ€ljning, skriva en affĂ€rsplan eller att starta företag. Minst 3 deltagare. 

E-postadress
Nik Dee-Dahlström
Ordfördelare

Kom och berĂ€tta! VĂ€lkommen till ett berĂ€ttarcafeÂŽdĂ€r vi övar oss i det muntliga berĂ€ttandet och delar med oss av sĂ„vĂ€l personliga erfarenheter frĂ„n vĂ€rldens alla hörn som pĂ„hittade historier dĂ€r bara vĂ„r fantasi sĂ€tter grĂ€nserna. 

Nik Àr konstnÀrlig ledare och pedagog med fokus pÄ kulturens kraft i samhÀllsbyggande processer för social hÄllbarhet. Med avstamp frÄn scenkonsten, konstnÀrliga gestaltningar och lÀkande berÀttande anvÀnder han drama som verktyg för personlig utveckling, inre ledarskap och personlig förvandling.

I skapande processer verkar han internationellt frÀmst för barn och ungas vÀlbefinnande i sökandet efter en inre kompass och sin egen unika potential.

E-postadress
DJ Maytan
Ordföranden, GGF

Dilyar och DJ, proffsmusiker kommer frÄn Syrien och Hollywood och trÀffar gÀrna musiker enskilt som i grupp frÄn olika kulturer. Ta med instrument. Det finns ljudanlÀggning och mikrofon. Vi delar med vÄra engagemang med varann och ser vad som hÀnder.

E-postadress
Cynthia Maytan
Teamledare MĂ„ngkulturella enheten

Cyndi Maytan, trĂ€dgĂ„rdsmĂ€stare m.fl. ber dig att beskriva era favorit vĂ€xter/arrangemang t.ex. pĂ„ balkongen och trĂ€dgĂ„rd. Kanske Ă€ven orter och vĂ€xter till köksbordet. Hon Ă€r utbildad i USA som trĂ€dgĂ„rdsmĂ€stare och har haft ansvar för stora privata trĂ€dgĂ„rdar och offentliga parker. 

Hunermend Dilyar
Musiker, trafiskollÀrare

Dilyar och DJ, proffsmusiker kommer frÄn Syrien och Hollywood och trÀffar gÀrna musiker enskilt som i grupp frÄn olika kulturer. Ta med instrument. Det finns ljudanlÀggning och mikrofon. Vi delar med vÄra engagemang med varann och ser vad som hÀnder.

Zahra Zahed
TrÀnings- och hÀlsocoach

Zahra Zahed delar med sig om sin grundsyn pĂ„ hĂ€lsa inklusive diet och motion. Hon Ă€r expert pĂ„ dieter, yoga och motion. Tar med era insikter om hĂ€lsa och vĂ€lbefinnande. VĂ€lkommen till en lĂ€rorik och hĂ€lsorik workshop. Vi kommer Ă€ven att cykla om det Ă€r bra vĂ€der. 

Emilia Ahrari
LÄtskrivare, sÄngartist

Emilia Ahrari Ă€r uppvĂ€xt i MĂ€rsta och utbildade sig som sĂ„ngartist i UmeĂ„. Hon har medverkat i flera TV-program som TV4 Idol m.m.  Hon kan farsi, svenska och engelska. Hon ser fram emot att hjĂ€lpa till i grannskapet med musik. 

E-postadress
Irina Jonsson
KonstnÀr

Irina Jonsson Àr en konstnÀr frÄn Sverige som jobbar med tvÄ unika konstmetoder dÀr man skapar olika historier genom att rita med hjÀlp av sand och mÄla pÄ vatten. Genom workshop och förelÀsningar, upptrÀdanden erbjuder/deltar hon i olika projekt som Àr fashion, tematik och barn festivaler, konferenser och evenemang. Irina jobbar bara med naturliga material: sand och vatten fÀrgen som hon anvÀnder produceras av naturliga ingredienser

E-post

Print Friendly, PDF & Email