Boka Graham Foundation Orchestra storband, jazzorkester

Boka Graham Foundation Orchestra

Intresserad i att boka Graham Foundation Orchestra – en orkester med några av Sveriges duktigaste musiker? Då har du hamnat rätt!

Gör en intresseanmälan / preliminärbokning

Fyll i formuläret eller följ instruktionerna under “frågor svar”-sektionen

Fyll in företaget, organisationen eller föreningens namn.
Beställare
Mobilnummer till beställaren
Beställarens e-postadress
Lokalen, kommun,
Fyll i år/månad/dag.
Skriv in extra meddelanden eller information till oss

Svar på frågor kring bokning av orkestern

Vi får många förfrågningar om när vi ska spela och hur du kan boka med mera. Här kommer några svar på dessa frågor.

Hur bokar jag orkestern?
Du kan boka enkelt vid att skicka en e-post till gfo@ggfsweden.org eller ringa 070-757 48 89. Vi planerar vi för ett antal speluppdrag 2018 – och redan nu har vi flera spännande projekt på gång.
Vad kostar det att boka Graham Foundation Orchestra?
Vi har erbjudanden för både ideella och kommersiella shower. För företagsevent, välgörenhesföreställningar, skolshower, galamiddager och andra shower har vi separata priser. Kontakta oss.
Vilka möjligheter finns med orkestern?
När du bokar Graham Foundation Orchestra ingår 17 musiker på gott humör och som verkligen ger järnet och spelar glad storbandsmusik från George Grahams stora notbibliotek. Det är musiken och orkestern är grunden för verksamheten. I tillägg kan du få workshops, artister, konferencier – och vad du nu vill ha. Orkestern brukar normalt ha svarta kläder, ingen uniform. Önskar du något bättre? Fint! Inga problem. Vi kan ha på oss en uniform i ditt företags färger. Det blir jättesnyggt och speciellt! Ring oss – så ordnar vi det. Du får stå för räkningen förstås – vi blir ju då ditt eget husorkester. Vill du ha reklam på notställ eller banderoller? Det fixar vi också.
Hur länge spelar orkestern?
Vi spelar alltid efter önskemål från uppdragsgivare.

Du kan självsagt boka orkestern för endast ett framträdande på 10-20 minuter, men det låter konstigt i våra öron.

Vilka krav ställer orkestern till lokalen?
Du behöver därför minst 25-30 kvadratmeter och en lämplig lokal för 100-300 personer. Det bör vara god akustik så att du får höra de rätta tonerna. Högt i tak är bra. Vi spelar på scenen eller direkt på golvet framför publiken. Något att tänka på: att ni har egen anpassad ljudanläggning (vi tar inte med eget).
Garderob - instrumentförvaring?
Det tar ju tid att plocka fram, köra fram och bära in/ut instrumenter i alla väderlekar. Då är det smart med instrumentrum nära scenen eller i närhet till vart vi spelar. Då spar vi stress och behöver inte bekymra oss om instrumenter och grejer.
Kan jag sälja biljetter till showen?
Vi räknar med att det hanterar du på bästa sätt. Om du då inte vill att vi absolut ska hjälpa till med det. Men det är endast i undantagsfall orkestern blandar sig i hur du gör med biljettförsäljningen.
Står vi som arrangör för förtäring?
När vi spelar över 45 minuter är det standard att utöver läsk och alkoholfri dryck, servera musikerna tilltugg/mat. Det blir vi glada för.
Marknadsföring
Här räknar vi med att du gör ditt bästa och bjuder in alla dina VIP-kunder, partners, nära och kära och alla du känner som du tycker ska gå på konserten. För större evenemang hjälper vi gärna till med det.
Print Friendly, PDF & Email
Barbro funderar ...