Boka Graham Foundation Orchestra storband, jazzorkester

DJ Maytan träffer Årets företagare i Sigtuna

DJ Maytan träffade VD Andie Lahdo på hans arbetsplats ABS Wheels AB 4 oktober och de tog upp temat hur man ökar trivsel i mångfald i näringslivet. Andie såg fram emot att träffa DJ sedan årets näringslivsgala och DJ Maytan tyckte det var trevligt att fortsätta dialogen. DJ Maytan tog upp att George Graham Foundation har stort förtroende för Sigtuna kommun i deras arbete med integrations- och mångfaldsfrågor.

DJ Maytan bjöd Andie att ställa upp på Mångfaldsfestival som representant för näringslivet i år. Andie tyckte det var jätteviktigt och självklart ska han ställa upp.

På frågan vad mångfald betyder för honom, tog Andie upp att mångfald är en självklarhet: – När jag anställer folk ser jag på individen. Jag tänker inte på vilken religion, eller kultur eller land man kommer ifrån. Jag är interesserad i vad du kan och vad du vill! Då är du välkommen hos oss.

DJ Maytan tyckte att dessa är centrala punkter som absolut kommer att tas upp i paneldialogen. – De bästa företag jag känner ser på individen, och hur man samarbetar. Andie vill gärna ta till vad människor kan bidra med – deras förmågor och talanger är viktiga.

Andie ser fram emot att träffa John Steinberg, Jeanina Santiago och de andra paneldeltagarna. – Jag gillar att vara väl förberedd, därför vill jag ha mer information. Det George Graham Foundation gör är mycket viktigt och självklart deltar jag i era aktiviteter, avslutar Andie.


Läs mer om Andie och ABS WHEELS.

Print Friendly, PDF & Email
Barbro funderar ...