Föreningsårsbok för Sigtuna 2020

Hämta Föreningsårsbok för Sigtuna 2020. Hämta Föreningsårsbok för Sigtuna 2020

Föreningsårsbok för Sigtuna 2020

Föreningsårsbok för Sigtuna 2020

George Graham Foundation presenterar nu Föreningsårsbok för Sigtuna 2020, och därmed erbjuder vi kommunens omkring 200 föreningar rika möjligheter att gratis visa upp sin verksamhet genom stora helsidor A4-presentationer. Förutom förenings-katalogen hittar du aktuell statistik från Sigtuna kommun, föreningspresentationer, månadskalender, Agenda 2030 och även företagsannonser och sponsorpresentationer.

Även om årets upplaga inte är helt komplett med ett väl uppdaterad föreningsregister är det början på något nytt – kanske det första staplade nästa steg för föreningslivet i kommunen.

Föreningar delar med sig av sina berättelser

Vi välkomnar din förening som får goda möjligheter att profilera sig. Det finns många sätt att presentera föreningen och reflektera över föreningens betydelse i Sigtuna. Din förening eller organisation har stor relevans och värde för många människor. Framtida föreningsårsböcker för Sigtuna kommer att bli som kompass där intresserade och forskare kommer att kunde navigera och hitta spännande och roliga anekdoter, kluriga texter och innehåll som berör föreningslivet i stort för kommunen.

En rik källa till lokal information

Vi hoppas att årsboken blir en rik källa till information under de kommande åren. För exempel vill förenings-årsboken med statistik fungera som en mötesplats mellan föreningslivet och sponsorer och speciellt ser vi på nyttan av gemensamma kontaktytor och ömsesidigt samarbete kring utmaningar kommunen står inför (som påverkar familjer, föreningar och företagen).

Föreningsårsbok för Sigtuna 2020 är tillgänglig i PDF och skickades ut till alla föreningar och sponsorer medio januari 2021. Årsboken kan även bli tillgänglig i utskrifter i mindre upplagor under året – beroende på finansiering, men era föreningsmedlemmar och användare kan skriva ut register- och kalenderdelen på sin färgskrivare.

Vi ser fram emot kommentarer och era bidrag de kommande åren. Skicka ett mail till redaktion@ggfsweden.org – eller ring 073-641 56 00 om du har insikter och vill medverka i kommande års föreningsårsböcker.

Print Friendly, PDF & Email
Musik som exempel på trivsel i mångfald