Boka Graham Foundation Orchestra storband, jazzorkester

Nytt radioprogram om trivsel i mångfald

George Graham Foundation tar nu ett nytt steg när vi presenterar ett radioprogram kring temat trivsel i mångfald.

DJ Maytan har sin bakgrund i musikbranschen, Hollywoodfilmer och shower men även i svenska musikhögskolan. DJ Maytan hjälpte till att etablera George Graham Foundation som jobbar för ett trivsamt samhälle genom att se individen för sina unika färdigheter och intressen och etablera projekt som kan gagna deltagare och samhället. Hör om George Grahams spännande liv och hur han reste sig tack vara en person som brydde sig.

– Jag gläds åt att Sverige är numera ett multikulturellt samhälle där folk från alla jordens hörn kan mötas och dela med sig av sina styrkor och intressen. I mitt radioprogram belyser jag hur mångfald berikar upplevelser bland annat inom musiken. Jag intervjuar personer från olika yrken och kulturer för att ta fram hur dessa insikter och styrkor berikar tillvaron i Sverige. Att se individen för sina unika talanger och intressen är nyckeln för ett trivsam samhälle – ja, grunden för hållbarhet, speciellt om en känner en varaktig funktion med andra, säger DJ Maytan.

Webbradio vågar

Du har säkert något oerhört betydelsefullt som skulle glädja andra. Skriv gärna till DJ Maytan: dj@ggfsweden.org och berätta. Man vet aldrig vad som kan hända.

DJ Maytans program i webbradiokanalen:
Trivsel i mångfald – ​Vem är du, vad kan du, vad kan vi göra tillsammans?
Print Friendly, PDF & Email
Musik som exempel på trivsel i mångfald