Boka Graham Foundation Orchestra storband, jazzorkester

Rotary International Stockholm ger ett pris till DJ Maytan

Rotary international Stockholm ger pris till DJ Maytan för hans arbete med George Graham Foundation i samhällsdialogen kring integration och bemötande av mångfald. Den 15 november på Glashuset i Södermalm höll Rotary International Stockholm en stor fest för att fira deras 15-årsdag och bland annat delades et pris ut till DJ Maytan. Festmiddagen var besökt av ca. 60 Rotary medlemmar, inklusive representanter från minst 10 Rotary-klubbar och Rotary Sverige-guvernören, Magnus Elfwendahl . 

DJ fick berätta om George Graham Foundation och hur vi identifierar och engagerar individens talanger, intressen, engagemang och passioner för en berikande dialog i mångfald som ökar välbefinnande och glädje.  

För att visa vår dialog spelade Dilyar och DJ kurdisk och svensk folkmusik och även tillsammans. Detta visar hur två kulturer kan berika varandra.  

Vår presentation blev mycket uppskattad av deltagarna på festen. Ett stort intresse skapades för framtida möjligheter till samverkan. Rotary International och George Graham Foundation har liknande målsättningar, något som speglas i Rotarys verksamhetsbeskrivning, som handlar om att vara samhällsengagerad, tillsammans från olika bakgrunder, oberoende etnisk tillhörighet för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

Print Friendly, PDF & Email
Dela-med-dig-Workshops för dig som vill engagera dig i ditt grannskap