Boka Graham Foundation Orchestra storband, jazzorkester

Dela-med-dig-workshops i Valsta, Märsta, Sigtuna

Anmäl dig till våra dela-med-dig-workshops

Skapa tillfällen genom dela-med-dig-workshops för att engagera dina intressen tillsammans med andra i gemensam dialog och projekt som gagnar dig själv, workshoppen och samhället. Framför allt är det viktigt att du synas som en del av ett levande grannskap och samhälle. Dessutom står många duktiga handledare till förfogande för dig och dina vänner.

Besök sidan för dela-med-dig-workshops och anmäl dig idag.

Anmälan-Dela-med-dig-Workshops

George Graham Foundation samarbetar med Valsta Utveckling, ABF, Sigtuna kommun: barn- och ungdomsförvaltningen, kultur- och fritid, Brottsförebyggande rådet, Hela Sverige ska leva, Sigtunastiftelsen Planet Cafe, SE Forum med flera …

Dina intressen, talanger och färdigheter kan berika ditt grannskap, ditt närområde och dina medmänniskor, sammanfattningsvis skapar det trivsel och glädje. Du kan gärna anmäla ditt intresse för dela-med-dig-workshops till workshops@ggfsweden.org.

Här under visar vi exempel på två av våra populära dela-med-dig-workshop. Ta del av den inspiration som de ger …

Dela-med-dig-workshops – internationell matlagning

Dela-med-dig-workshop: Internationell matlagning

Mariam Naqshbandi från Afghanistan är handledare för Internationell matlagning, och vi som deltog på workshopen upplevde att det var spännande att smaka på delikata maträtter från olika världsdelar tillsammans. Den här decemberdagen 2019 fick vi möjlighet att smaka på en afghansk maträtt, koko. Våra vänner från Afghanistan och Iran var mycket stolta och glada när de serverade vår styrelse. Det var inte endast maten eller kulturen, men även känslan att ta del av en berikande gemenskap. Med andra ord ser fram emot kommande workshopstillfällen med stor glädje. 

Sandmålning och konst

Sandanimation - Irina Jonsson
Sandanimation – Irina Jonsson.

Irina Jonsson är från Ukraina. Hon är bland de kunniga konstnärer som behärskar sandmålning, vattenmålning och blomsterdekorationer. I tillägg arbetar hon med terapikonst. På Mångfaldsfestival 2019 målade hon den här bilden till musiken Svansjön av Tjajkovskij. Med barn och vuxna lär hon ut hur man målar till musik och berättelser.

Ta del av dela-med-dig-workshops och skaparkraften

Vi ser fram emot dina intressen och ditt engagemang i utvecklingen av grannskapsaktiviteter för trivsel i mångfald. Vi som utvecklar alla våra dela-med-dig-workshops, är mycket intresserade i att höra från dig – dina idéer och tankar kring hur man kan skapa ett bättre samhälle. Våra handledare står till förfogande om du har frågor och du är även välkommen att kontakta oss på e-post.

Läs mer om dela-med-dig-workshops.

Sidan uppdaterades: 25 september 2020

Print Friendly, PDF & Email
Bli vår sponsor för trivsel i mångfald